Skip to main content

Freedom X – Energiagazdálkodás workshop

Előfordult már, hogy úgy érezeted, minden erő és lendület elfogyott belőled? Nem szükségszerű, hogy lenullázd magad. Tudatos energiagazdálkodással elkerülhető a kimerülés.

Keleten úgy tartják, hogy mindenkinek a születésekor szimbolikusan meggyullad a gyertyája, ami az életét szimbolizálja. Van, akié hosszabb, van akié rövidebb, van, akié tömzsibb, van, akié keskenyebb, attól függően mennyi CHI jutott az illetőnek. (CHI: azt a belső erőt, energiát, összpontosító képességet jelenti, amely az embert az akadályok leküzdésére képessé teszi.) Akinek nagyobb gyertya adatott, más szóval aki több életenergiával született, általában két végén égeti a gyertyát. Egészen kb. 40 éves koráig, amikor mindenki hasonló gyertyával áll az életút felénél. Ez lehetőséget ad a fejlődésre, ilyenkor ébred az igény a tudatosabb életre.

Életenergiára mindannyiunknak szüksége van. Nyugaton is. Vajon mennyire bánunk ezzel tudatosan a hétköznapjainkban, és hogyan hat az energiagazdálkodásunk tudatossága, vagy annak hiánya a munkánkra, a kapcsolatainkra, az életünkre? Együtt keressük a választ arra, vajon hogyan találhatod meg, és hogyan őrizheted meg a te saját belső erőforrásod? Hogyan találhatod meg általa integritásod a munkádban?

A workshop 35 résztvevővel zajlott 2018. január 13-án a Freedom X Mini fesztiválon. Intenzív, izgalmas munka volt. Köszönöm mindenkinek, aki eljött és köszönöm a szervezőknek a meghívást!

A rendezvény honlapja: http://freedomexperience.online/freedom-x-mini/budapest/

Facebookon Részletek ITT

További képek a workshopról: ITT