2010 óta bodyART edzőként is megtalálsz Budapest belvárosában. Ajánlom óráimat mindenkinek, aki szeretne erős, rugalmas testben élni, lecsendesedett elmével hazatérni és tudatosabb kapcsolatot kialakítani saját testével.

IMGP2142

bodyART by mse

Nemzetközi bodyART BASIC, bodyART DYNAMIC, bodyART STRETCH, bodyART FLOW és DeepWORK oktató vagyok. 2010 óta tartok órákat Budapesten.

Mit érdemes tudni ha órára jönnél?

Gyere legalább 10 perccel kezdés előtt, hogy legyen időd átöltözni. Pontosan kezdünk, ha késel, nem tudlak beengedni. Hozz kényelmes ruhát, törölközőt és jógamatracot. Bár a teremben is vannak matracok, mivel intenzívek az órák és izzadunk, jobb, ha a sajátodat használod.

ÓRÁK

Mikor vannak az órák?

KEDD 19.00 – 20.00
CSÜTÖRTÖK 19.00 – 20.00

Hol?

THE SHIFT
Budapest, Andrássy út 35., kcs:12, 2. emelet
TEL: +36 30 327 3679

Jelentkezés?

Bejelentkezni e-mailben lehet a kapcsolat menüpont alatt, vagy a facebookon keresztül.

IMGP2105
IMGP2101

MI A bodyART?

A bodyART egy funkcionális tréning, ami minden mozdulatában a teljességre törekszik. Minden izmot megmozgat, egyszerre erősít és nyújt. Stabilitást, koncentrációt fejleszt, közben elűzi a stresszt és megerősíti a tartóizmokat.

Robert Steinbacher dolgozta ki ezt a tréninget, és fejleszti 1995 óta. Alapjai a jóga és a gyógytorna, a jin és jang rendszere és nagy hangsúlyt fektet a funkcionalitásra. Merít a tánc, jóga, tai-chi, do-in, shiatzu és a gyógytorna mozgásanyagából. A 60 perces tréning erősíti, nyújtja a testet, segíti a helyes tartást, erősíti a gerinc menti izmokat és a központot, így a mindennapi élet fizikai kihívásaira is felkészíti a testet.

Óratípusok
bodyART BASIC by zuango

bodyART BASIC

Az óra flow élményét a folyamatos légzés és a hosszan kitartott pozíciók adják. Kezdők és haladók számára egyaránt kihívást jelent ez az óratípus. A testtudat kialakítása, elmélyítése és a pozíciók tökéletesítése lehet a Basic órák feladata. Személy szerint a mai napig ez a kedvenc óratípusom.

IMGP1826

bodyART STRETCH és FLOW

A táncosabb, finomabb mozgásokat kedvelőknek ajánlom ezeket az óratípusokat. A hansúly a központon van itt is, de talán ez a leginkább jin, azaz női minőségű óra.

A bodyART FLOW a do-inból ismert meridián nyújtásokkal éri el azt a páratlan flow élményt, amihez a kitaróan gyakorlók biztosan újra és újra szeretnének visszatérni. Harmónikus, stresszoldó, méregtelenítő mozgásforma ez.

IMGP1839

bodyART DYNAMIC

Ahogy a neve is eárulja, dinamikusabb óratípus a bodyART Dynamic. A tempót itt is a légzésünk diktálja, ne számítson senki rohanásra:) Középhaladók, haladóknak ajánlom elsősorban. Itt a Basic órákon megismert pozíciók gyorsabban váltják egymást és az órán van tere az elmélyült, saját tempóban végzett sorozatoknak is.

IMGP1819

deepWORK

Azoknak ajánlom ezt a dinamikus, holisztikus funkcionális tréninget, akik szeretik a kihívásokat. Annyit mondok, egy deepWORK óra nem sétagalopp…bővebben erről