Ha elakadtál…


Ha elakadtál… 120 perc önmunka Byron Katie 4 kérdésének segítségével

Ha elakadtál nézz rá új szemüvegen át elmérgesedett kapcsolatokra, feloldhatatlannak tűnő konfliktusaidra. Byron Katie 4 kérdéses módszerére alapuló egyéni ülés. Segít továbblendülni, dönteni, tisztábban látni frusztráló, ismétlődő körökre.
Byron Katie 4 kérdéses módszerével dolgozunk, ami “The Work” néven vált ismertté. Katie hosszú évekig depresszióban szenvedett, amikor egy nap arra a megértésre ébredt, hogy szenvedéséért saját gondolatai a felelősek. Ekkor olyan módszert dolgozott ki, ami segít rálátni arra a helyzetre, amiben úgy érzed el vagy akadva, ami lebénít, megbetegít, dühít, vagy akadályoz. Bővebben erről

JELENLÉT vs JÖVŐRE vetített MÚLTBELI FÉLELMEK
A “MUNKA” segít szembenézni azokkal a félelmekkel, amiket a múltból hozunk és a jövőre vetítünk. Ezáltal visszakerülni az ITT és MOSTba, ahol nincs félelem. Segít meglátni, elfogadni és megszeretni azt, ami VAN. És így megbékélni és elengedni azt, ami feszít, blokkol, ami fáj.

JELENLÉT – ÖNMAGAD
Ha a jelenben vagy, akkor a magad dolgával törődsz. Minden, amit arról gondolsz, hogy mi történik veled, már fikció.
Amint felcímkézed a megélést, már nem vagy a jelenben. Az pedig, hogy jól vagy rosszul érzed magad, annak a függvénye, hogy milyen gondolatot hiszel el arról, ami veled történt.

ITT és MOST
Ha mások vagy Isten dolgába avatkozol, akkor már nem vagy otthon, nem vagy a saját életedben, azaz nem vagy az ITT ÉS MOSTban. Vagy ahogy a magyar nyelv mondja: “Nem vagy magadnál” – (mert ilyenkor már másnál vagy).
Ahogy Byron Katie mondaná, nem vagy ébren. Katie szerint az univerzum egy kedves és barátságos hely. Szerinte az szabadít fel, ha hajlandóak vagyunk elfogadni és megszeretni azt, ami VAN.

Egy alkalom egy problémát vesz górcső alá. Egy alkalom ára: 19.000.- Ft. Személyes bejelentkezés e-mailben, amire rövid időn belül személyesen válaszolok és egy rövid telefonos egyeztetést ajánlok fel, ahol megbeszéljük a találkozás idejét, helyét és apropóját.

Egy alkalom ára: 19.000.- Ft

Jelentkezz!

Email-cím*