Skip to main content

Energiagazdálkodás

Keleten úgy tartják, hogy mindenkinek a születésekor szimbolikusan meggyullad a gyertyája, ami az életét szimbolizálja. Van, akié hosszabb, van akié rövidebb, van, akié tömzsibb, van, akié keskenyebb, attól függően mennyi CHI jutott az illetőnek. (CHI: azt a belső erőt, energiát, összpontosító képességet jelenti, amely az embert az akadályok leküzdésére képessé teszi.) Akinek nagyobb gyertya adatott, más szóval aki több életenergiával született, általában két végén égeti a gyertyát. Egészen kb 40 éves koráig, amikor mindenki hasonló gyertyával áll az életút felénél. Ez lehetőséget ad a fejlődésre, ilyenkor ébred az igény a tudatosabb életre.

 

ELŐFORDULT MÁR, HOGY MINDEN ERŐ ÉS LENDÜLET ELFOGYOTT BELŐLED?

Vannak nehéz helyzetek, amikben nem lehet megállni. Mégsem szükségszerű, hogy lenullázd magad. Tudatos energiagazdálkodással elkerülhető a kimerülés.

A jó időbeosztás hatékonyabbá teszi az életünket. Ehhez tervekre van szükség, és nem árt, ha van hozzá kitartásunk és energiánk. De honnan lesz energiánk? Hogyan maradhatunk motiváltak a céljaink felé vezető úton? Mi segít megcsinálni, amit elterveztél, amikor épp semmi erőd hozzá? 

Erről szól az ÉLETERŐ WORKSHOP.

Ebben a 6 órás online modulban megismerheted azokat az energiakészleteket, amelyek segítenek az életenergia egészséges szintjének megőrzésében. Egyúttal lehetőség nyílik feltérképezni életenergia-készleted jelenlegi állapotát és gyakorlati, személyre szabott ötleteket elvinni magaddal.

Az Online Életerő Workshop egy régóta jól működő, egy napos live workshop sorozatom online változata. Bízom benne, hogy ebben a formátumban többen hozzájutnak ehhez a – szerintem fontos – tudáshoz és önismereti tapasztalathoz. 

 

ONLINE ÉLETERŐ WORKSHOP JELENTKEZÉS

Ha érdekel az online workshop, kattints, töltsd ki a jelentkezési lapot és elküldöm a részleteket e-mailen.

Részletek

A tematika:

  1. Mi az életenergia?
  2. Milyen típusai vannak?
  3. Mi hozza és mi viszi az energiát?
  4. Saját energiatérkép
  5. Szokásaink hatalma
  6. Hiedelmeink fogságában
  7. A változás lehetőségei

A workshop díja

A kurzus díja 29 000 Ft, amelyet az alábbi számlaszámra történő utalással tudsz kiegyenlíteni:
Király Emese Ev. 10702198-68585765-51100005
Kérlek a közlemény rovatba írd: Életerő ws

Technikai részletek:

A jelentkezést követően e-mailt küldök, amiben megadom a számlaszámom, amire a kurzus díját, 
29 000 Ft-ot utalj kérlek. Amennyiben már utaltál, kérlek ezt jelöld a jelentkezési lapon.

Az utalást követően e-mailben küldöm majd a kurzus belépéshez szükséges adatokat. A kurzust Google Classroomban találod majd. Video anyagok, és munkafüzetek állnak rendelkezésedre. A kurzus anyagát bármikor megcsinálhatod és visszanézheted, korlátlan ideig. Bármilyen kérdés esetén az emese@zuango.hu e-mail címen elérsz. 

ÉLETERŐ AKADÉMIA

Életenergiára mindannyiunknak szüksége van. Nyugaton is. Vajon mennyire bánunk ezzel tudatosan a hétköznapjainkban, és hogyan hat az energiagazdálkodásunk tudatossága, vagy annak hiánya a munkánkra, a kapcsolatainkra, az életünkre? Együtt keressük a választ arra, vajon hogyan találhatod meg, és hogyan őrizheted meg a te saját belső erőforrásod? Hogyan találhatod meg általa integritásod a munkádban?

 
Ezt kutatom az Életerő Akadémia projektben, ami hamarosan külön oldalon jelentkezik.