Skip to main content

Ha elakadtál…

Ha elakadtál nézz rá új szemüvegen át elmérgesedett kapcsolatokra, feloldhatatlannak tűnő konfliktusaidra.

Byron Katie 4 kérdéses módszerére alapuló egyéni ülést ajánlok. Segít továbblendülni, dönteni, tisztábban látni frusztráló, ismétlődő körökre.

Byron Katie 4 kérdéses módszerével dolgozunk, ami “The Work” néven vált ismertté. Katie hosszú évekig depresszióban szenvedett, amikor egy nap arra a megértésre ébredt, hogy szenvedéséért saját gondolatai a felelősek. Ekkor olyan módszert dolgozott ki, ami segít rálátni arra a helyzetre, amiben úgy érzed el vagy akadva, ami lebénít, megbetegít, dühít, vagy akadályoz. Attól, hogy képes vagy egy helyzetet több szemszögből is látni, felszabadulsz az érzelmi nyomás alól és ebben a szabad térben képes leszel jobb döntéseket hozni. Bővebben ITT olvashatsz erről

EGY ALKALMAS ONLINE KONZULTÁCIÓ

AMIBEN RÁNÉZÜNK EGY KONKRÉT ELAKADÁSRA BYRON KATIE 4 KÉRDÉSÉNEK SEGÍTSÉGÉVEL,
AMI SEGÍT ELMOZDULNI ARRÓL A PONTRÓL, AHOL ELAKADTÁL.
EGY KONZULTÁCIÓ 120 PERC, 
EGY MUNKALAP EGY PROBLÉMÁT VESZ GÓRCSŐ ALÁ.

JELENTKEZÉS:

Személyes bejelentkezés e-mailben az emese@zuango.hu e-mail címen, amire rövid időn belül személyesen válaszolok és egy rövid telefonos egyeztetést ajánlok fel, ahol megbeszéljük a találkozás idejét, helyét és apropóját.

Egy online konzultáció ára: 29.000.- Ft.

 

JELENLÉT ÖNMAGADBAN

Ha a jelenben vagy, akkor a magad dolgával törődsz. Minden, amit arról gondolsz, hogy mi történik veled, már fikció.
Amint felcímkézed a megélést, már nem vagy a jelenben. Az pedig, hogy jól vagy rosszul érzed magad, annak a függvénye, hogy milyen gondolatot hiszel el arról, ami veled történt.

JELENLÉT VS JÖVŐRE VETÍTETT MÚLTBELI FÉLELMEK

A “MUNKA” segít szembenézni azokkal a félelmekkel, amiket a múltból hozunk és a jövőre vetítünk. Ezáltal visszakerülni az ITT és MOSTba, ahol nincs félelem. Segít meglátni, elfogadni és megszeretni azt, ami VAN. És így megbékélni és elengedni azt, ami feszít, blokkol, ami fáj.

ITT ÉS MOST

Ha mások vagy Isten dolgába avatkozol, akkor már nem vagy otthon, nem vagy a saját életedben, azaz nem vagy az ITT ÉS MOSTban. Vagy ahogy a magyar nyelv mondja: “Nem vagy magadnál” – (mert ilyenkor már másnál vagy).
Ahogy Byron Katie mondaná, nem vagy ébren. Katie szerint az univerzum egy kedves és barátságos hely. Szerinte az szabadít fel, ha hajlandóak vagyunk elfogadni és megszeretni azt, ami VAN.

Nézd meg miről szól a módszer. Töltsd le az ingyenes kiskönyvet magyarul ITT

Töltsd le a munkalapokat: (angol nyelven) ITT

Ítéld meg felebarátodat munkalap magyarul: ITT

Töltsd le az alkalmazást: ITT