Skip to main content

Self-management

6 workshopból álló, gyakorlatorientált tréninget tartok szabadúszóknak.

A tréning célja, hogy szabadúszóként képes legyél hatékonyan menedzselni magad. A hat alkalom végére meg tudod majd tervezni személyes márkádat, képes leszel 3 percben bemutatni magad, beszélni erősségeidről, költségvetést tervezni, ügyfelekkel kommunikálni és profin beosztani az idődet.

Az alkalmak között gyakorlati feladatokat oldasz meg, amelyekre személyes visszajelzést kapsz. A hat képzési napot egy záróest követi, ahol élesben mutatkozhatsz be potenciális megrendelőknek.

Az első workshopról:

1. Personal Branding / Személyes márkaépítés a gyakorlatban
2016. október 28. péntek 17.00-19.30.
Jelentkezés

Gyakorlatorientált csoportmunka, ahol új szemüvegen keresztül nézhetsz saját termékedre, szolgáltatásodra. A workshop célja, hogy ráláss személyes márkád előnyeire, azokat az értékekre, amiket a piacon csak te képviselsz. A workshopon elvihető kérdéseket (házi feladatot) is kapsz, amiken a következő workshopig tudsz dolgozni. Ez lesz a belépőd a következő workshopra, ha szeretnél teljeskörűen felkészülni a szabadúszó vállalkozás kihívásaira. Ha úgy döntesz, hogy folytatod és mind a 6 alkalmon részt veszel, az első nap árát beszámítjuk.

A további témák, időpontok, jelentkezés a linkeken:

Full stack marketing for freelancers
Nem elég a szakmádhoz értened, a márkaépítés mellett egyszemélyben át kell látnod a teljes marketingkommunikációt – te vagy a szövegíró, a kreatív és a hirdetésszervező.

A személyes márkád felépítését követően gyakorlatban, kiscsoportokban dolgozva megtanulhatod, milyen kommunikációs eszközök állnak rendelkezésedre, hogy leendő ügyeleid megismerjenek. Ezek használatáról is tudást szerezhetsz és a workshopot követően elvihető kérdések (házi feladat) formájában ki tudod dolgozni saját kommunikációs tervedet.
2016. november 2., szerda 17.00 – 19.30
Jelentkezés

Networking – create your business pitch
A legtöbben rosszul vannak már a sales gondolatától is. Szereted a szakmádat, de eladni magad nehéz terep? Akkor a Networking workshop neked szól. Arra készít fel, hogy minden helyzetben képes legyél röviden, lényegretörően és figyelemfelkeltően beszélni magadról. Úgy átadni a névjegyed, hogy az illető kíváncsian utánadnézzen a találkozást követően.
2016. november 19. szombat 10.00-13.00
Jelentkezés

Get your price right / Árazási technikák a gyakorlatban
Árazási technikák és helyzetgyakorlatok, hogy nehéz tárgyalási helyzetekben is meggyőződéssel képviseld az áraidat. Gyakorlati kereteket kapsz a saját áraid kialakításához és képviseletéhez.
2016. december 3. szombat 10.00–13.00
Jelentkezés

Time management / Időmenedzsment
Ha sikeresen felépítetted a márkádat, ismernek és keresnek, egyre több megbízást kapsz, könnyen újabb kihívások előtt találhatod magad. Hogyan tartsd a határidőket? Hogyan oszd be az idődet?
Ez a workshop gyakorlati feladatokkal és módszertannal segít a hetékony időmenedzsment és fókusztartás elsajátításában.
2017. január 4. szerda 17.00-19.30
Jelentkezés

Project management / Projekt-menedzsment
Az elégedett ügyfél a legfontosabb, hiszen szabadúszóként a legtöbb munkát szájhagyomány útján, ügyfeleink ajánlásai alapján kapjuk. A jól tervezett, szervezett és kommunikált projektmenedzsment segít abban, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a munkánkkal. Erre készít fel ez a gyakorlatorientált projektmenedzsment workshop.
2017. január 11. szerda 17.00 – 19.30
Jelentkezés

Bővebben a a Freelancers Labről kurzussorozat oldalán olvashatsz:
http://freelancerslab.eu/