Skip to main content

Álmokból valóság kurzus a Most Iskolájában

Októberben indul az O Academy, a Most Iskolája. Az iskolát Vékony Délia álmodta meg, aki régóta bodyART óráim állandó résztvevője, barátom és szellemi társam.

Egy sokoldalú csapat segítségével létrejött tehát az O Academy. Az O a névben a Zen kör, az Academy pedig egy olyan magas szintű iskolát jelent, ami azok számára jött létre, akik készen állnak egy komplex munkára saját magukkal.

Az O Academy képzése során minden résztvevő személyes „csomagjából”, képességeiből kiindulva kutatja a helyét, boldogulásának lehetőségeit a magánéletben és a szakmai életben egyaránt. Belső munka által gyakorlati, magánéleti és szakmai átalakulás veszi kezdetét. Holisztikus módszerünk az ember teljes egészét magába foglalja, tehát a test, szellem és lélek egyaránt megmunkálásra kerül. Ezért tartalmaz a képzés ugyanolyan hangsúllyal mozgást (jóga, bodyArt, csikung), mint meditációt (zen), brandcoaching-ot és vezetői ismereteket, illetve a képen át történő gondolkozást, felismerést, megélést. 

A kurzusom címe Álmokból valóság.

Érdeklődésem középpontjában az áll, hogyan lehet két lábbal a földön állva álmokból valóságot teremteni. Hogyan találja meg egy ember azt a tevékenységet, célt, munkát, témát vagy akár hobbit, amivel foglalkozva kiteljesedhet, hétköznapjait motiváltan éli, testi, lelki, szellemi értelemben is megelégedetten képes vezetni az életét?

Nagyon sok komplex, multidimenzionális problémánk van jelenleg a világban, és szükségünk van kreatív megoldásokra. Az Álmokból Valóság kurzus ebben segíthet.  Ajánlom a kurzusomat, ha keresed azt a helyzetet a világban, ahol a valós tehetségeddel, sokoldalúságoddal és tapasztalatoddal jobban, szabadabban tudsz boldogulni, teljes életet élni és a munkáddal nem csupán dolgozni, de értéket szeretnél teremteni.

 A kurzus során azokat a készségeket és módszereket sajátíthatod el, amik hozzájárulnak a boldogulásodhoz alkotóként, vállalkozóként, kreatív szakemberként, vezetőként, startupperként, cégalapítóként és nem utolsó sorban emberként.

Önismereti módszerrel feltérképezzük a legjobb tehetséged és álmaidat, majd gyakorlati módszereket tanulunk arról, hogyan válthatod álmaidat valóságra.

Bővebben a Most Iskolájáról az O Academy honlapon olvashatsz.

Gyere el szeptember 6-i NYÍLT NAPunkra!