Skip to main content

Te is coach vagy?

Én is. Ettől önmagában a minusz egyedikről indulok sokszor. Ez a tapasztalatom. Már akkor is ez volt, amikor eldöntöttem, hogy mégis ilyen formán, coachként fogok emberekkel foglalkozni.

Ezt választottam, ezt a szakmát képviselem, és eldöntöttem, hogy igyekszem jól csinálni. Nem csak képzések formájában, de tapasztalatommal is egyre jobb segítővé válni.

2017 decemberében megszereztem az ICF (Nemzetközi Coach Szövetség) PCC (Professional Certified Coach) akkreditációját.

Ez egy papír. De nekem nem csak egy papír. PCC. 3 évvel ezelőtt ezt a 3 betűt tűztem ki magam elé. Miért? Hogy kihozzam magamból a legtöbbet, hogy megmérjem magam, hogy ebben a szakmában is a lehető legjobbat adjam annak, aki bizalmat szavaz nekem. Több, mint 600 ügyfél órával a hátam mögött, a nemzetközi coach szövetség (ICF) vizsgája, és a bizottság előtt demonstrált coaching ülés után már Professional Certified Coach minősítéssel várom az ügyfeleimet.

Hosszú éveket töltöttem önismereti munkával, és ennek nincs vége most sem. Kevés olyan módszertan van, amit nem próbáltam ki magamon, rendszeresen meditálok, és közben különféle módszertani továbbképzésekre járok, pszichológiát tanulok.

Egy segítő személyisége, és annak megdolgozottsága talán módszertani tudásánál is fontosabb. Azt érzem, egyre inkább képes vagyok tiszta csatornaként, értő figyelemmel jelen lenni és teret adni ügyfeleimnek.

 

Gyere el, ismerkedjünk meg 2018. január 13-án a Brody Studo-ba, ahol a Freedom X Mini fesztivál keretében workshopot tartok.