Skip to main content

Vezetői Archetípusok

Dr Karafiáth Balázs (Dr László, ahogy az USA-ban hívták), aki barátom, coach kollégám, és akivel az utóbbi hónapokban közös gondolkodásba kezdtünk, legutóbb azt találta ki, hogy a következő Vezetői Archetípus – online is közvetített – szemináriumát facilitáljam. Én pedig szíves örömest teszem ezt.

  • Milyen vezető vagy? Mikor vagy igazán önmagad?
  • Mikor vagy flowban?
  • Milyen mintákat követsz?

A vezetői archetípusok izgalmas betekintést nyújthatanak belső világunkba. A jobb vezetővé válás újtán érdemes megismerni azokat az ősi modelleket és mintákat, amik akár irányíthatják a működésünket. (Itt van a vezetői archetípus kvíz, töltsd ki, rövid, érdekes kis önismereti kaland. )

Így május 9-én választhatsz egy ingyenes személyes és egy online esemény közül, hogy mélyebben megismerd a vezetői archetípusodat. 

Amire számíthatsz május 9-én délután:
– Balázs tart egy kb 30-40 perces előadást a vezetői archetípusokról, mint az erőminták és intuíció forrásáról
– Felteheted személyes kérdéseidet, melyekre személyes válaszokat kapsz
– Kiderítheted, hogy hol végződsz te és hol kezdődik a vezetői archetípusod
– Jobban fogod érteni, hogy milyen típusdöntéseket hozol és miért
– Felfedezheted egyéni hangodat, ahogy a te archítpusod megjelenik a világban általad

Online esemény: 
Május 9-én 17:30-tól 18:30-ig ingyenes online Vezetői Archetípus Webináriumot tartunk, ahol Balázs szívesen válaszol a Te kérdéseidre is. Iratkozz fel itt és küldi a linket, ahol be tudsz kapcsolódni!

Személyes esemény:
Ha van időd és kedved inkább személyesen eljönni, akkor gyorsan (csak 20-an férünk el) ezen a linken jelentkezz be a május 9-én 17-órakor kezdődő eseményre. Találkozó helyszíne Budán a MOM-nál van. Részletek és jelentkezés itt!

Összefoglalva a lényeg:
Várunk sok szeretettel – online vagy LIVE!