Skip to main content

Évrendező

Kedvesek! Idén is arra hívlak Titeket, hogy üljünk le együtt, szánjunk egy délutánt a mögöttünk álló év zárásának, és tervezzük meg az előttünk álló évünket.Jelentkezni az oldalon keresztül, vagy a Facebook esemény alatt lehet ITT.

A tervezést egyedül is lehet csinálni, ám együtt az évrendezés apropóján többet tanulhatunk magunkról, és egymástól is.
 
A beszélgetés alapját az évrendező munkafüzet adja. 

A YearCompass egy füzet, amely segít lezárni az éved, és megtervezni a következőt. A hétköznapok rutinjában könnyű szem elől téveszteni, hogy merre tartasz, és mit szeretnél elérni. Arról nem is beszélve, hogy bár mindannyian álmodozunk, kevesen tervezünk – legalábbis eredményesen. A YearCompass egyszerűen működik: irányított kérdéseken és gyakorlatokon keresztül bejárja veled az elmúlt egy éved, majd segít abban, hogy az álmaidat konkrét célokká formáld.

Az lenne a csodás, ha a találkozó előtt végiggondolnád, vagy már kitöltenéd a füzetet és a délután folyamán kiscsoportban beszélgetnénk arról, amit az idei évben megtapasztaltunk, megtanultunk. arról, amit magunkkal vinnénk ezekből, és arról, amit magunk mögött hagyunk.

Szeretettel várok mindenkit, akivel közelebbről, vagy távolabbról, akár edzőként, coachként, akár barátként kapcsolódom.