Skip to main content

Inkább felébredek, mint felnövök!

ÚJ VIDEÓ! „INKÁBB FELÉBREDEK, MINT FELNÖVÖK!” EGÉSZSÉGES VAGY ELKERÜLŐ SPIRITUALITÁS?

„Ebben a videóban Király Emesével – Integrál tanácsadó, life és business coach, bodyART oktató – beszélgetek arról, hogy miként is mehetünk félre a spirituális utunkon, ha azt spirituális elkerülésre használjuk, és hogyan is tudjuk ezt felismerni.”

Spirituális elkerülés: Az a jelenség, amikor a spirituális utat fájdalmas érzéseink, megoldatlan problémáink, feldolgozatlan sérüléseink vagy kihagyott fejlődési lépéseink elkerülésére használjuk. (John Welwood)

Célunk az ismeretterjesztés és a jelenségre való tudatosítás. Sok mindent érintettünk, váljék épülésetekre.”

A video interjút készítette Oravecz Andrea, akinek munkásságát itt találod: http://onmunka.blogspot.com

A sorozat első interjújának címe: 2,4 Millió Szingli a Családbarát Magyarországon? Önismereti Vonatkozások, Király Emesével

Ebben a videóban Király Emesével – Integrál tanácsadó, life és business coach, bodyART oktató – beszélgetek arról a „tünetegyüttesről”, ami szinte lehetetlenné teszi, hogy örömteli és mély (intim) kapcsolatban élhessünk. A Randivonal legújabb reklámplakátja szerint a 2,4 millió szingli országában, a politika szerint pedig egy családbarát országban élünk. Hogyan is van akkor ez? Célunk az ismeretterjesztés, a szégyen és bűntudat oszlatása, és némi kis „irányba állítás”, ha magadra ismersz a beszélgetésből, és hathatós, biztonságos módon szeretnél haladni az önismereti, öngyógyító utadon. Rengeteg mindent érintettünk, váljék épülésetekre. Folytatása is következik. 🙂 Király Emese oldala: https://zuango.hu/ A beszélgetés során említett szerzők művei magyarul is elérhetők és ajánlottak: Judith Herman, Alice Miller, Susan Forward. A Test-Alapú ÖnMunka 15 hetes online kurzusáról itt találsz részletes leírást, látlak szeretettel, ha erre hoz az utad.