Skip to main content

Márkázástól Árazásig: workshop szabadúszóknak

A szabadúszók életét 20 éve, 9 országban segítő non-profit SMart első alkalommal rendezett Magyarországon workshopokat arról, hogyan lehetsz sikeres szabadúszó. Ezekhez engem hívtak segítségül, 3 témában tartottam a képzést. A workshop prezentációi a linkekeken érhetők angol nyelven.:

MY BRAND: hogyan építsd fel a márkádat
MONEY TALKS: hogyan árazd be a szolgáltatásodat
HAPPY CLIENTS: mi kell ahhoz, hogy minél több boldog ügyfeled legyen.

A 4 órányi flow élmény önmagában is csodálatos érzés volt, de a visszajelzések, a résztvevők aktivitása csak fokozta az örömöm. Egyikük a workshop másnapján ezt írta:

„Számomra nagyon hasznos volt a tréning, főként ötletébresztőnek volt jó.Sok új dolgot is hallottam (value proposition design, 140 szó, árazás) és szerintem fogok tudni sok tippet integrálni a mindennapi kis freelancer életembe 🙂 Tetszett a TE hozzáállásod is, szinte éreztem a rezgéseket, olyan szenvedélyesen beszéltél és mivel láttam, hogy nem „csak egy coach” vagy, hanem tényleg értesz ahhoz, amit csinálsz, 100%-osan hiteles volt a workshop. Ezt csak azért mondom, mert jártam már olyan rendezvényen, ahol a szakmához közenincs szakemberek próbálták megmondani a tutit… Szóval így tovább, és ha lesz még rendezvényetek, szívesen ellátogatok azokra is! :)”

http://www.slideshare.net/zuango/slideshelf