Skip to main content

Módszeres Empátia

Engedjétek meg, hogy figyelmetekbe ajánljak egy különleges módszertant, a Psychophonetica™ és Módszeres Empátiát.

2017 decemberben néhányan összeálltunk, hogy létrejöjjön hazánkban is a Psychophonetica™ és Módszeres Empátia Intézet, mert kipróbáltuk és beleszerettünk. Nagyon szeretnénk ha Németország, Anglia, Dél Afrika és Szlovákia után Magyarországon is elindulna a módszertani képzés.

Március 1-5. között Yehuda Tagar a módszer alapítója hazánkba látogat és 4 workshopot tart, illetve 5-én egyéni üléseket. Ha még nem ismered a Módszeres Empátiát, és érdekel, hogyan bővítheti a szakmai palettádat, jelentkezz 2018. március 1-4. között csoportos szakmai workshopjainkra, vagy 2018. március 5-én egyéni ülésre.

Ajánlom a tematikus workshopokat, nekem személy szerint sokat adott a módszerA márciusi esemény linkje a Facebookon:

https://www.facebook.com/events/1833513090015489/

Mi ez?

A Psychophonetica™ és Módszeres Empátia módszertant Yehuda Tagar terapeuta, tréner és nemzetközi előadó 80’-as 90’-es években alkotta meg. Alapja Rudolf Steiner pszichológiai fenomenológiája.

Yehuda kitartó munkával gyakorlatias mederbe terelte az eredetileg igen elvont steineri gondolatokat, és így létrejött a Psychophonetica™ és ennek részeként a Módszeres Empátia, az önérzékelés illetve a spontán gesztusok, a vizualizáció és az emberi hang köré rendeződő önismereti és terápiás módszertan.

Ez egy rövidtávú stratégiai Intervenciós módszertan, amelynek során 3 ülés alatt sokféle problémával kapcsolatban juthatsz megoldásra.

Yehuda Tagar, a módszertan alapítója Magyarországon szakmai szemináriumot tart terapeutáknak, coach-oknak és más segítő foglalkozásúaknak. A foglalkozás célja megismertetni a szakmai közönséggel ezt a módszert, és kedvet adni a tanulmányozásához, megismeréséhez. Megmutatni azt, hogy mire ad választ, amire az eddig ismert módszerek nem.

Miről szólnak a Psychophonetica™ és Módszeres Empátia demo napok?

Bemutatjuk a módszer alapjait 1-jén, majd 3 témában (függőség, akaraterő, önszeretet) kiemelten mutatjuk meg elméletben és demo coaching ülés keretében a gyakorlatban is, mit lehet elérni adott témában egy alkalommal.

A módszerrel feldolgozható témák a teljesség igénye nélkül: önismeret, életmód, kiégés, krónikus fáradtság, függőségek, hivatás- és útkeresés, világnézeti és/vagy spirituális válság, önbizalom növelése, személyes hatékonyság fokozása, nyilvános beszédtől való félelem, döntési helyzetek és a helyes döntés meghozása, megbánt döntések feldolgozása, trauma, bántalmazás (szexuális és egyéb abúzus), konfliktusok kezelése (belső, munkahelyi, párkapcsolati, családi), reakciók és indulatok kezelése (kirobbanó és besülő típusúak is), kivetítések (projekciók) visszavonása, gyász stb. – Képzési filozófiánk szerint programjainkon bárkit szívesen látunk Kliensként, miközben – képző intézetként – főként Szakemberek továbbképzésére fókuszálunk. A Klienseket saját ügyeikkel kapcsolatban várjuk, míg a Szakembereket az ügyek feldolgozásának módszertanával kapcsolatban szolgálhatunk – másnap már a praxisukban használható információkkal.

Ha felkeltette a program az érdeklődésed, az esemény Eventbrite oldalán tudsz az egyes napokra is jeget vásárolni, vagy 4 napos bérletet váltani a workshopokra.

JEGYEK, BÉRLET:

Március 1. Psychophonetica™ és Módszeres Empátia módszertani bemutató délután Yehuda Tagarral:

https://www.eventbrite.com/e/psychophoneticatm-es-modszeres-empatia-bemutato-workshop-tickets-42906509525

Március 2.: Függőségek kezelése Psychophonetica™ és Módszeres Empátia módszerrel:

https://www.eventbrite.com/e/fuggosegek-kezelese-modszeres-empatiaval-szakmai-bemutato-nap-tickets-42714587481

Március 3.: Akaraterő építés Psychophonetica™ és Módszeres Empátia módszerrel

https://www.eventbrite.com/e/akaratero-epites-modszeres-empatiaval-tickets-42905912740

Március 4: Önszeretet építés Psychophonetica™ és Módszeres Empátia módszerrel:

https://www.eventbrite.com/e/onszeretet-epitese-modszeres-empatiaval-tickets-42906229688

Március 5: Egyéni Psychophonetica™ és Módszeres Empátia coaching ülés Sinkó Dániellel és Yehuda Tagarral

Egyéni ülések Yehuda Tagarral angol nyelven:

https://www.eventbrite.com/e/egyeni-modszeres-empatia-coaching-ules-yehuda-tagarral-tickets-42909382117

Egyéni ülések magyar nyelven: https://www.eventbrite.com/e/egyeni-modszeres-empatia-coaching-ules-sinko-daniellel-tickets-42909505486

Bérlet márc 1-4-i workshopokra: https://www.eventbrite.com/e/psychophoneticatm-es-modszeres-empatia-bemutato-napok-yehuda-tagarral-tickets-42977436670

További információ:

  • Early Bird jegyek február 14-ig kaphatók.
  • A rendezvény különböző helyszíneken lesz, kérjük, hogy figyelj erre.
  • Az 5-i egyéni ülésekre érdemes időben foglalni.
  • Fontos: Yehuda Tagar, a módszer megalkotója angol nyelven dolgozik az egyéni üléseken.

Magyar nyelven Sinkó Dániel, gyakorlott akkreditált Psichophonetica™ coach várja a jelentkezőket.

Regisztráció és jegyvásárlás:

Jegyek az Eventbrite oldalon keresztül válthatók, ahol Paypalon keresztül lehet fizetni.

Amennyiben nem tudsz az eventbrite oldalon elfogadott fizetési módokkal fizetni, úgy a regisztrációját a következő bankszámlára történő utalással teheti meg 2 banki nappal a választott program kezdete előtti utalással, melynek beérkeztéről e-mailben, írásban jelzünk.

Kedvezményezett partner:  Anima Társadalmi és Kulturális Innovációs EgyesületSzámlaszám: OTP Bank 11749015-20022318

Közleménybe: A választott program címe és időpontja, email cím, ahová a megerősítő választ küldhetjük.

Bővebben rólnk: www.modszeresempatia.hu